Program Platinum Dr. Azizan Osman 2018 


 Lokasi akan dimaklumkan

RAHSIA KUASA MINDA JUTAWAN

Di dalam kehidupan yang penuh dengan pancaroba ini, ramai yang terperangkap dengan pelbagai situasi yang menyebabkan diri mereka sentiasa tidak gembira, tidak bahagia yang masalahnya membawa kepada banyak kegagalan dari segi kekeluargaan, kerjaya, perniagaan, perhubungan atau kewangan.

Di dalam program ini, anda akan melalui satu proses memprogram semula minda, hati dan fizikal anda yang akan menyebabkan anda lebih mudah menjadi tarikan kepada kekayaan, kejayaan, kesihatan, kebahagiaan dan keberkatan di dalam hidup anda hampir serta-merta.

Program ini telah terbukti berulang-ulang kali membantu ramai mencapai impian mereka dengan lebih mudah dan pantas. Ia dipanggil sebagai program yang 10 kali ganda hebat dari Intensif Magnet Kekayaan & Kejayaan (IMKK).

Apa yang akan dipelajari

 

#1

Bagaimana membongkar punca masalah kegagalan yang berakar umbi di dalam minda anda?

#2

Bagaimana mengenali diri serta menguasainya supaya anda boleh menguasai kehidupan anda untuk selama-lamanya.

#3

Bagaimana mengubah kehidupan anda menjadi seorang yang sentiasa berjaya di dalam apa sahaja yang anda akan lakukan?

#5

Kaedah mudah dan berkesan untuk tarikan kekayaan, kejayaan, kesihatan, kebahagiaan dan keberkatan dalam kehidupan diri, keluarga serta anak-anak anda.

#6

Bagaimana mencapai kepuasan dan kebahagiaan hakiki?

Apakah yang anda mahu capai sebenarnya di dalam hidup anda?


Apakah impian besar yang anda ada selama ini tetapi masih belum dikecapi?


Intensif Rahsia Kuasa Minda Jutawan akan menunjukkan anda dengan jelas bagaimana mempercepatkan proses mencapai impian anda dengan izin yang Maha Kuasa.

Program RKMJ Sebelum Ini

Kehadiran Peserta RKMJ Mengikut Tahun


2013

346 orang

2014

737 orang

2015

461 orang

2016

KISAH KEJAYAAN PESERTA PROGRAM RKMJAmiza Amiruddin

- Ketua Pegawai Pemasaran,
Oceanlife Marketing Sd. Bhd. -

Ridjal Noor

- Pengarah Urusan,
Pullupstand.com Pte Ltd -

Zelda Raha Sulaiman

- Pengarah Urusan,
Flower Frenzie -Saya pegang pesan Dr Azizan Osman ‘kalau nak berperang, kena sediakan peluru secukupnya, kalau nak berniaga perlu ilmu sepenuhnya’. Dalam berniaga, kita bukan sahaja perlu sediakan fizikal kita untuk uruskan perniagaan tapi yang paling penting untuk sediakan minda. Kalau kita asyik main biola dan asyik mengaku kalah bila hadapi masalah perniagaan, kita pasti tak dapat maju dalam berniaga. Ilmu dari Program Rahsia Kuasa Minda Jutawan (RKMJ) bantu saya dan isteri untuk teruskan perniagaan ini, walaupun kami masih bekerja. Kami nampak jelas apa matlamat kami, kami tahu bagaimana nak menguasai minda dan kami tahu kebahagiaan yang bagaimana yang kami mahu. Ini yang buatkan kami terus berusaha.

Kalau nak diikutkan penat, memang penat tapi kami fokuskan kepada kepuasan berniaga di hujung minggu sahaja dan mampu jana pendapatan sehingga 5 angka sebulan. Ini semua untuk masa hadapan kami sekeluarga dan untuk membantu lebih ramai orang. Program RKMJ memang berguna untuk kami lebih kuat menangkis semua masalah dan halangan dalam diri yang memang setiap hari kami hadapi.


Mohamed Zulkarnain Mohd Noor

- Pengarah Urusan Serambi Katering -Pada hari hidup saya diambang kejatuhan, ketika itulah saya berjumpa dengan Dr Azizan. Dengan muka yang penuh dengan kekeliruan, jauh di sudut hati percaya bahawa masih ada sinar yang menanti di hujung sana. Tanpa perasaan mengaku kalah, saya menyertai program Rahsia Kuasa Minda Jutawan dan ia telah mengubah segala-galanya. Daripada seorang yang muka hampir tersembam ke tanah, kini diri saya berada di atas landasan jutawan.


Kalavathy Rasalingam

- CEO dan Pengasas,
Ayur-V Ayurvedic Hair and Beauty Care -Saya tak sekolah tinggi. Sukar juga untuk saya hadapi semua cabaran dalam perniagaan jika tanpa ilmu. Saya mungkin gagal mahu kawal diri sendiri dan buat keputusan bijak. Program Rahsia Kuasa Minda Jutawan (RKMJ) jadikan saya seolah-olah dilahirkan semula. Selepas saya menghadiri program tersebut, saya rasa lebih bersemangat untuk berniaga dan mengembangkan perniagaan saya. Saya tak hiraukan apa kata orang kepada saya. Saya mahu buktikan, saya yang pernah tiada apa-apa dan hanya berniaga warung tepi jalan, mampu bina empayar perniagaan yang besar.

Semua ini tak mudah untuk saya lakukan jika diri saya sendiri masih simpan dendam dan jika saya sendiri tak rasa layak untuk berjaya. Di dalam Program RKMJ, kita akan lebih kenal diri kita dan apa kemampuan yang lebih besar yang kita boleh buat. Dan saya lebih kenal dan rapat dengan Allah SWT. RKMJ, wajib dihadiri oleh semua orang. Alhamdulillah, dengan ilmu-ilmu dari Program Richworks dan bila saya dah lebih yakin dengan diri sendiri, saya dan isteri kini boleh buat jualan sehingga 6 angka sebulan, hanya jual kuey tiaw sahaja.


Aizat Zulhailie Bin Abu Bakar

- Pemilik Restoran King Char Kuey Tiaw -

PROGRAM ini DIKENDALIKAN OLEH

Hubungi Pegawai Khidmat Pelanggan Platinum

Sekiranya mempunyai sebarang pertanyaan atau memerlukan penjelasan, sila hubungi pegawai kami atau boleh masukkan maklumat dan keterangan pertanyaan pada ruangan kosong.

016-261 4450

platinum@richworks.com.my

Wisma Richworks, No. 77, Jalan Badminton 13/29,
 Seksyen 13, 40100 Shah Alam,
  Selangor.

Kami akan bantu anda

Hakcipta Terpelihara © 2017 | Richworks International Sdn. Bhd. (909099-W)